iNFO OM UDSTILLINGEN

NANA AGGER UDSTILLER SOLO I KUNSTPUNKT AUGUSTENBORG.

Søndag d. 11. november kl. 11 åbner KunstPunkt op med fernisering af soloudstilling med Nana Agger fra Sydfyn.

Nana Agger udstiller malerier, tegning/akvarel, skulptur, print på lærred altså et bredt udsnit af alle de forskellige håndværk hun holder af. Nana mixer det også gerne hvis det tjener et formål i sit arbejde.

Der vil være fortrinsvis nye arbejder der udstilles i KunstPunkt.

Preben Winther, kunstanmelder, skriver om Nana Agger.

I Nana Aggers univers sættes naturalistisk og uhåndterligt op imod og væves ind i hinanden, materiale og billedmæssig illusion kolliderer, så erindringsglimt og konkret kunstoplevelse flimrer i beskueren. Kunstneren fortæller med sine alternative virkeligheder væsentlige ting om alle de små og banale og dejlige og trælse ting i menneskers tilværelse, der tilsammen udgør det store livets tæppe, der tager sig allersmukkest ud, når det trævler lidt. Netop fordi nogen har sat sig spor i os, og vi i dem. Og hvor det bruser stærkest i billederne, kan vi glimtvis ane en mening med det hele.

Nana Agger udstiller også i øjeblikket i Augustiana Augustenborg sammen med 12 kunstnere på udstillingen "Fynboerne kommer".

Fernisering: Søndag d. 11.11.2018 kl. 11 – 17

Åbningstider: hverdage kl. 13-17 weekend kl. 11-17

Gratis adgang

3 dages marathon maling.

 

 
 

Susanna Sommer fra DR P1 kom forbi Kunstværket, KunstPunkt Augustiana og Skulpturparken. Hun talte med kulturchef John Bøgelund, Lars Tholander, Anne Grethe Nielsen, A.P.Hansen og Kim Nørballe. Et virkeligt godt billede af hvad der sker i Kunstner kolonien Augustenborg. Fotos Lars Tholander.

 
 

DR P1 besøger Kunstkolonien Augustenborg

En fantastisk godt besøgt udstilling.

Åbningen af KunstPunkt Åbne Censurerede Udstilling 2015.

 
 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.