INFO OM AKTUEL UDSTILLING

Plast i naturen – naturen i plast

Fra Lørdag 23.3 til Torsdag 4.4.2019

Åbningstider Hverdage kl. 13-17 weekend kl. 11-17

Fernisering Lørdag d. 23.3 kl. 14.00 v/ Charlotte Riis Engelbrecht

Med baggrund i den megen medieomtale holder ni kunstnere en udstilling med temaet: Plast i naturen – naturen i plast. Udstillingen bliver alsidig med både fotokunst, malerier, installationer, skulpturer, smykker m.m.

Kunstnerne er: Annette Møller, Bodil Senn, Christa Conradsen, Karin Baum, Marie-Luise Liebe, Susanne Hövelmann-Schulze, Torsten Schulze, Ulla Rerup, Ulrike Rasmussen.

 

Annette Møller har tænkt på temaet igennem længere tid og ønskede at samle et antal kunstnere, som kunne udstille sammen om temaet. Meningen med udstillingen er, at kunstnerne på hver deres unikke måde kan være med til at gøre opmærksom på det store problem, der er i naturen både på land og i vand.

Vi bliver hver dag gjort opmærksom på den store mængde af især plastik, som ikke kan forgå i naturen, eller som er mange, mange år om at bliver tilintetgjort.

Frygten er, at vi en dag bliver nødt til at se vores natur på land som plastikskulpturer rundt om i verden.

Med udstillingen vil vi gennem vores forskellige udtryk gøre opmærksom på dette ved at vise, hvordan naturen kan se ud i plastik, men også ved genanvendelse af plastik til f.eks. smykker.

3 dages marathon maling.

 

 
 

Susanna Sommer fra DR P1 kom forbi Kunstværket, KunstPunkt Augustiana og Skulpturparken. Hun talte med kulturchef John Bøgelund, Lars Tholander, Anne Grethe Nielsen, A.P.Hansen og Kim Nørballe. Et virkeligt godt billede af hvad der sker i Kunstner kolonien Augustenborg. Fotos Lars Tholander.

 
 

DR P1 besøger Kunstkolonien Augustenborg

En fantastisk godt besøgt udstilling.

Åbningen af KunstPunkt Åbne Censurerede Udstilling 2015.

 
 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.