FRA MANDAG D. 27. JULI TIL TORSDAG D. 30. JULI

LUKKET.

Deborah Damgaard-Hansen inviterer indenfor på

KunstPunkt Storegade 14 i Augustenborg

 

Udstillingen er åben fra fredag d. 31.7 til 13.8.2020

Hverdage kl. 13-17 weekend kl. 11-17

Fernisering: Lørd. 1. aug. kl. 14 – 17

Hun vil vise lidt af male-metoden på ferniserings dagen.

 

Hendes Poetiske og impressionistiske malerier, lavet af lag på lag af pastelkridt som er det rene farvestøv. Deborah Damgaard-Hansen har malet udendørs i Danmarks land og by i 17 år, fra Thy og helt til København. Nu også på dejlige Als. 

Udstillingen er et mangfoldigt udvalg af by- og landskabsbilleder malet med kærlige strøg. Deborah er amerikaner og livets vej har ført hende til Danmark, hvis landskab er en drøm for en kunstmaler som hende. Hun arbejder “plein air”, det vil sige at stå på stedet og male for bedst at fange øjeblikkets stemning. Hun er blevet rost ved censurerede udstillinger netop for sine evner til at få det særlige danske frem i sine landskabsmotiver.

Der er alt fra det nære (Augustenborg by) til det fjerne ( hendes hjemegn i USA). Dertil kommer detaljerede stillebens motiver, som hun maler i atelieret når det danske vejr ikke frister!

Demos af male metoden, nogle dage under udstillingen.

 

3 dages marathon maling.

 

 
 

Susanna Sommer fra DR P1 kom forbi Kunstværket, KunstPunkt Augustiana og Skulpturparken. Hun talte med kulturchef John Bøgelund, Lars Tholander, Anne Grethe Nielsen, A.P.Hansen og Kim Nørballe. Et virkeligt godt billede af hvad der sker i Kunstner kolonien Augustenborg. Fotos Lars Tholander.

 
 

DR P1 bes√łger Kunstkolonien Augustenborg

 

 
 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.