KUNSTPUNKT ER LUKKET

FREM TIL 6. FEBRUAR

VI ÅBNER IGEN D. 7. FEBRUAR

Årets første udstilling på Kunstpunkt handler om tekstil i bred format.

7 meget forskellige tekstilkunstnere har fundet sammen, og viser hvordan et bredt udsnit af stof, garn, papir og andre spændene materialer kan blive til kunst.

Man kan glade sig til udstilling, hvor beskueren vil få oplevelser og blive overrasket over det stofliges muligheder.

Annelise Kjær Sørensen Syr unikt tøj i håndfarvede naturmaterialer i et enkelt klassisk snit. Dog tilsat finurlige detaljer. Hun syr på bestilling, så tøjet tilrettes kundens mål og ønsker.

Elizabeth Fens Viser en række eksperimenter med broderi tekniker. Kombinationer af forskellige tråd, at brug papir eller strik som baggrund og teknikerne i en andre sammenhæng giver noget nyt til broderi, noget uventet og overraskende.

Hanne Nothlev. Deltager med filtarbejder hun arbejder med uld, håndfarvet silke og stof. Og filter mest beklædning, tørklæder, tasker, hatte og krukker. Hun har også filtet møbelbetræk.

Maia Omann Bindesbøll Arbejder med beklædning i en mode og kostume sammenhæng. Kendetegnet ved hendes arbejder er at hun eksperimenterer med og kombinerer forskellige tekstile teknikker for at skabe et innovativt udtryk. Hun er drevet af at udfordre hvad der er muligt at skabe i stof på krop.

Mette Larsen Er en tusindkunstner og en strikkerebel. Hun elsker tekstilers blødhed og mulighed for at forme. Strik er hendes store passion og hun arbejder med at bryde alle grænser for hvad man kan og må, ud fra at der ingen regler er: Grænseløst strik – NOLIMITS. Mette er også kendt fra den store strikkedyst

Birthe Anna: Som nok er mest kendt for sine malerier, men hun har også i årrække arbejdet på og i stof. På udstillingen viser hun bl.a. tæpper og billeder, som dels er filtet, og malet på stof og filt.

Mette Nygaard Nielsen: Hendes tekstile udtryk bliver løbende mere og mere skulpturelt, og bærer præg af, at hun også er blomsterbinder. Hun finder inspiration i naturen og planteriget, og fascineres af spændende materialer, farver og strukturer. Hun ynder at indarbejde uventede materialer til sit strik, således at beskueren overraskes og måske undres.

 

 

3 dages marathon maling.

 

 
 

Susanna Sommer fra DR P1 kom forbi Kunstværket, KunstPunkt Augustiana og Skulpturparken. Hun talte med kulturchef John Bøgelund, Lars Tholander, Anne Grethe Nielsen, A.P.Hansen og Kim Nørballe. Et virkeligt godt billede af hvad der sker i Kunstner kolonien Augustenborg. Fotos Lars Tholander.

 
 

DR P1 bes√łger Kunstkolonien Augustenborg

 

 
 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.