Aktuel udstilling

 

''My Little Pony Land af Rosa & Amanda''

2 piger fra 1. klasse på Augustenborg skole, Rosa og Amanda har gennem en periode på 1,5 måned bygget et landskab til deres My Little Pony - Heste.

På udstillingen vil man kunne se de flotte tegninger og det flotte My Little Pony landskab.

De har på egen hånd bygget hele landskabet, hvor der er blevet klippet, klisteret, malet og meget mere. Dertil har de også tegnet deres egen My Little Pony - Heste som de også har farvelagt. Deres store interesse for My Little Pony kan tydeligt ses gennem deres arbejde de har leveret under projektet. 

 

Kommende udstillinger i Børne- Unge Galleriet

MY GRAU

MY GRAU

''Mit navn er My Grau, jeg er født på Fyn, dog på vokset i Sønderjylland. Jeg går på HTX i 2.y. Jeg begyndte, som alle andre, at tegne den dag jeg lærte at holde på en blyant. Jeg tegnede og tegnede og manglen på papir stoppede mig (desværre, hvis du spørger mine forældre) ikke. Da alle andre erstattede deres tegninger med bogstaver og tal, blev jeg ved med at tegne. Bogstaverne gav ingen mening, men til gengæld kunne jeg tegne mine historier, så de nemt kunne læses af alle. Jeg er ordblind, men det har aldrig stoppet mig i at udtrykke mig. Det er mit hemmelige våben mod det at være ordblind. Jeg er søster til tre brødre og sammen har vi spillet rigtig meget WoW, som hurtigt blev et kunstnerisk springbræt for mig. Først som Fan Art og senere hen designede jeg mine egne karakterer og netop her opdagede jeg, at tegningerne er min poesi - jeg kunne udtrykke mine følelser og tanker om livet omkring mig. Ideerne til mine tegninger popper op i mit hoved, og så skynder jeg mig at skitse dem ned på papir. I dag har jeg heldigvis en tegnetablet i tilfælde af, at jeg mangler papir, men ofte er tegnetableten mit fortrukne værktøj. Jeg kan nørde meget med en skitse før jeg går i gang med det endelige udtryk og langt fra alle skitser bliver til færdige tegninger. For mig er det super vigtigt, at mine tegninger ikke giver nogen endelig konklusion men de skaber en god diskussion. Netop det er mit drive - mine tegninger skal være en fortælling, som andre kan være med til at forme

6.4 - 19.4 Silas Fredensborg Sandvej

20,4 - 3.5 4. kl. Nydamskolen

4.5 - 17.5 udstillernes familie børn

18.5 - 31-5 Dybbøl skolen

1.6 - 14.6 Udstillerenes børn/børnebørn

Fra tidligere udstillinger

GRÅSTEN FRISKOLE I KUNSTPUNKT

Skriv en tekst her

Skriv en tekst her

ÆBLEGÅRD FRISKOLE

51 glade hoveder besøger udstillingen "Dia de los Muertos" i KunstPunkt.

Billede 1. Diplom overrækkelse til Midtals Friskole, vinder af tegnekonkurence: Lillegruppen, modtog gavekort på kr. 200.

Billede 2. Humlehøj Skolen 2. plads: Sebastian, bog tegnestift. 3. plads: Jasmine, et krus.

Alle fik en gullerod for godt arbejde og som symbol på, at det er godt at have et mål.